Find Aykasa i flere forskellige størrelser

Aykasa kommer i 3 forskellige størrelser. Small, medium og large. Størrelserne er gode hver især og er praktiske på hver deres måde. De er super smarte i hele hjemme og især på børneværelserne, hvor de med deres søde design kan give rummet massere af sjov og farve.

https://littlehappy.dk/aykasa kasserne er ikke ligesom de traditionelle transparente opbevaringskasser vi alle kender. Kasserne har et super fint design, som gør det muligt at lade dem indgå i indretning og give kedelige rum farve. De kommer i mange forskellige farver som er super sjove at mix og match. Aykasa bidrager både til opbevaring og indretning på samme tid.


Brug de forskellige størrelser rundt i hjemmet

Aykasa small, medium og large har alle hver deres område, hvor de er smarte at bruge. Aykasa small er smart til opbevaring af nips, vitaminer, fjernbetjening osv. Super smart at stille på skriveborde eller spiseborde. Medium bruges tit i skabe og kommoder for at holde orden, og passer ofte ind i de fleste skabe og kommoder. Large er god til opbevaring af noget der er meget af fx bøger eller pulsespil.

  • Small: Aykasa i small er super god, når du mangler et sted at placere dine nips ting. Den er super smart til stille på et skrivebord, hvor den kan opbevare blyanter, noter osv. På spisebordet kan den også stilles, når den skal passe på vitaminpiller og fjernbetjeningen. Den er super godt til at skabe opbevaring til ens nips og andet.
  • Medium: Størrelsen medium bliver tit brugt til opbevaring i kommoder og skabe. Den har en super god størrelse, som gør, at den ofte passer ind sådan, at den kan holde dine skabe og kommoder fri for rod. Hvis dine badeprodukter tit er lidt over det hele er Aykasa medium løsningen. Her kan alle bade tingene lægges op i, og hvis der skulle komme vand i kassen, kan det selv løbe ud af hullerne.
  • Large: Aykasa i størrelsen large er smart, når du skal opbevares lidt mere end bare nips ting eller badeprodukter. Den har en god størrelse, som gør det muligt at opbevare tøj, som ikke passer sæsonen, alle børnenes bøger eller puslespil. Kassen kan nemt skubbes ind under sengen eller lægges oven på skabet så den er nemt tilgængelig.

 

Pynt huset med Aykasa

Aykasa kasserne er ikke ligesom de klassiske transparenter opbevaringskasse vi alle kender. Aykasas design er fint og kasserne kan sagtens bruges til at pynte huset. Det gør det også meget nemmere da man ikke behøver at pakke dem væk og mindste skabsplads på den måde. Aykasa kan man faktisk sagtens bruge til at indrette med, og give rummet noget farve og sjov. Det er især sjovt at indrette børneværelset med Aykasa, og lade barnet være med til at bestemme farver. Aykasa kasserne kommer i en bred farvepalette, så der vil med sikkerhed være en farve til alle. Kasserne er super søde at sætte sammen i forskellige farver og stable for at få mere opbevaring i rummet.