Pokémon TCG: Scarlet & Violet 151-udvidelsen åbner op for nye muligheder i Kanto-regionen. Den introducerer særlige kort med fortryllende illustrationer af Venusaur ex, Charizard ex og Blastoise ex. Spillere kan udforske byerne og landskabet i dette revitaliserede område og måske støde på den undvigende Mew ex. Pokémon Center Elite Trainer Box inkluderer booster packs, promokort, kortærmer, energikort og mere. Den almindelige Elite Trainer Box indeholder 9 booster packs, mens Elite Trainer Box Plus indeholder 11 packs. Derudover findes der en Booster Bundle med seks booster packs og en Binder Collection med en samlemappe og booster packs. I Poster Collection får du folie-promokort af Bulbasaur, Charmander og Squirtle, samt booster packs og en hængeplakat. 

Fokus på de oprindelige 151 Pokémon

Pokémon TCG: Scarlet & Violet 151 er en særlig udvidelse i Pokémon Trading Card Game, der fokuserer på de første 151 Pokémon fra Generation I. Udvidelsen inkluderer Venusaur ex, Charizard ex, Blastoise ex og Mew ex på særlige kort. Spillere kan begive sig ud på nye eventyr i Kanto og samle alle de oprindelige 151 Pokémon. Udvidelsen indeholder 165+ kort, herunder Pokémon ex, illustration rare kort, fuld-art ætset kort og hyper rare gold ætset kort. Den blev udgivet i Japan den 16. juni 2023 og vil blive udgivet internationalt den 22. september 2023. Dette subset introducerer det første Kadabra-kort i næsten tyve år

De første vestlige 151 produkter har release d. 22. september og frem

Pokémon Scarlet & Violet 151 TCG-sættet er blevet annonceret til udgivelse i vestlige lande og er allerede udgivet i Japan. For en gangs skyld hedder udvidelsen det samme for alle lande. Normalt har Japan flere udvidelser og kalder dem noget helt andet end resten af verdens udvidelser. Udvidelsen fokuserer på de originale 151 Pokémon fra Generation 1 og vil indeholde over 160 kort, herunder 12 nye ex-kort som Venusaur, Charizard og Blastoise ex, samt Mew ex. Det er planlagt til udgivelse den 22. september 2023. Denne udvidelse markerer Kadabras tilbagevenden til TCG efter en fraværelse på to årtier. Kunsten til udvidelsen vil blive udført af en enkelt kunstner, der vil fuldføre hele udviklingslinjer. Forudbestillingsmuligheder for produkter som Elite Trainer Box og temakasser er tilgængelige.

Pokémon TCG: Scarlet & Violet 151 giver samlere og spillere en spændende mulighed for at dykke ned i Kanto-regionens rige Pokémon-verden. Med de særlige kort og nye eventyr at udforske er dette en udvidelse, der vil tiltrække både gamle og nye fans af Pokémon TCG. Så vær klar til at samle, kæmpe og udforske med Venusaur ex, Charizard ex, Blastoise ex og Mew ex i denne spændende udvidelse.

Leder du generelt efter Pokémon kort til at udvide din samling? Se mere her