Er du vild med sneakers, vil du garanteret kende følelsen af at være på jagt efter det perfekte par. Det perfekte par sneakers skal være stilede og cool, men samtidig må skoen ikke se så street ud, at den ikke kan bruges i skolen eller med en sommerkjole over. Det er en svær balancegang, men finder du den rigtige sko, vil du takke dig selv for det.

 

Især hvis man skal ud at rejse, kan det være vigtigt at pakke et par sko, som kan bruges til alle anledninger. Ofte er der ikke alt for meget plads i kufferten, og derfor er det vigtigt, at de sko, man vælger at tage med, både kan bruges til lange vandreture, restaurantbesøg og en dag ved stranden. Leder du stadig efter dit perfekte par sneakers, kan vi måske hjælpe dig. Jordan 1 er en klassisk og stilren sko, som har eksisteret i flere årtier men aldrig går af mode. Skoen er lige tilpas behagelig til, at man kan gå langt i den eller sparke til en fodbold, men samtidig kan skoen også sagtens parres med et sæt pænt tøj til restaurantbesøg.

 

Forskellige generationer af Jordan 1

 

Den fede og stilrene Jordan 1 sko findes i flere forskellige versioner, og alt efter hvilken stil du er til, vil du garanteret foretrække en særlig variant af skoen.

 

Jordan 1 High er den mest street og rå version af skoen. Skoens skaft er her højt og går helt op over anklen. Dermed er skoen perfekt til at sammensætte et mere urbant outfit, og deltager du gerne i en omgang spontan streetbasket, vil du heller aldrig være ked af, at du har valgt at tage Jordan 1 High på fødderne.

 

Jordan 1 Mid er en mindre rå udgave af den populære sko. Ved denne model går skaftet lige akkurat op til anklerne, men efterlader altså stadig det meste af anklerne bare. Skoen er dermed det oplagte valg, til dig der gerne vil have et par sneakers, som skiller sig lidt ud men uden at være alt for street.

 

Jordan 1 Low er den model, som de fleste piger og kvinder foretrækker. Skoen er en mere klassisk sneakers, som sidder helt nede under anklen. Dermed er skoen også lidt mere feminin og kan uden problemer tages på sammen med en sød kjole eller en nederdel.

 

Få fingrene i et unikt par Jordan 1

 

Har du længe haft et godt øje til en af de mange lækre Jordan 1 modeller, og har du besluttet dig for, at det endelig er tid til at købe dig et par? Så kan du med fordel kigge ind på hjemmesiden hos Streetwear Evolution – her vil du finde et kæmpe udvalg af fede og unikke Jordan 1 i alle former og farver.