Efterhånden har de fleste danskere nok hørt om blockchains og kryptovaluta. Som oftest kommer den slags teknologi dog kun i nyhederne, når der er blevet begået kriminelle handlinger med Bitcoin, eller når kryptovaluta oplever store prissvingninger.

Hvad er blockchain?

Blockchainteknologi kan imidlertid bruges til meget andet end bare kryptovalutaer som Bitcoin. Ironisk nok kan det tilmed være, at der er flest penge at tjene i den slags brugstilfælde. Det kan med andre ord sagtens svare sig at lære om. Det kræver dog en grundlæggende viden om blockchain i det heel taget.

 

Strengt taget er en blockchain bare en særlig form for database. Forskellen på en traditionel database og en blockchain er, at en blockchain er decentral. Det vil sige, at der ikke er nogen central server eller virksomhed, der kan ændre data på blockchain, når først det er blevet valideret. Det gør også en blockchain utroligt resistent mod hacking. Ydermere gør blockchain det nemt at bevise ejerskab. Vis først noget står som dit i databasen, kan det ikke ændres uden dit samtykke. Alt det smelter sammen til en utroligt spændende teknologi i en verden, der foregår stadig mere online.

Axie Infinity og andre spil med blockchain

For eksempel er stadig flere spil også lavet på blockchain teknologi. Det gælder for eksempel Axie Infinity, der er et af de mest populære blockchain-spil for tiden. Konceptet for Axie Infinity er simpelt. Du samler på monstrøse kæledyr, de såkaldte Axies, og lader dem kæmpe mod andre spilleres Axies. Netop fordi spillet er lavet på Blockchain, er det muligt at gøre alle Axies komplet unikke. Du er altså den eneste, der har netop din Axie, hvilket har åbnet op for en spændende bytteøkonomi i spillet.

Køb Axie Infinity

Hvis det er et koncept, der interesserer dig, så køb Axie Infinity. Klik her for at gøre netop det. Axie Infinity behøver nemlig ikke kun at være sjovt tidsfordriv. Det er også en oplagt mulighed for at lære om blockchainteknologi i praksis, som spillet bestræber sig på at introducere gradvist. Derudover kan Axie Infinity, som nævnt, også være en ganske udmærket investering, så køb Axie Infinity hvis du stoler på spillet, de mange nye spillere og ikke mindst deres Axies. I sidste ende investerer du nemlig i Axies med håbet om, at nye spillere i fremtiden vil betale mere for dem. Den viden om blockchain, spillet lærer dig, kan altså også i sig selv være vigtig. Hvad end du altså har et godt øje til spillet for at lære, investere eller have det sjovt, så køb Axie Infinity.

 

Vær dog også opmærksom på, at Axie Infinity endnu er et nyt spil og en volatil investering. Køb Axie Infinity, men kun for så meget, som du er tryg ved at kunne miste på et splitsekund.