Det kan være svært at finde på en god gave til personen, der har alt. Men der er faktisk nogle ting, der kan glæde alle. Her får du fem bud på gaver, der kan gøre personen, der har alt, glad.

1. En gave, der er bæredygtig

Det er svært at finde en gave til en person, der har alt. Så hvorfor ikke give en gave, der kan forbedre verden? Med en bæredygtig gave kan du glæde en person og samtidig gøre verden til et bedre sted. Det kan f.eks. være et sæt lækkert bambus nattøj, der er behageligt at sove med, eller det kan være et par økologiske og bæredygtige produkter til håret, som f.eks. en hjemmelavet shampoo og balsam fra Meraki. Der er altså rig mulighed for at finde en bæredygtig gave til personen, som ellers har alt.

2. En oplevelsesgave

En oplevelse kan aldrig gå af mode, og derfor kan det være en rigtig god ide at give en oplevelse. Det kan f.eks. være en gave, der involverer noget helt nyt som f.eks. en introduktion til en sport eller et kursus i et emne, som personen gerne vil lære noget om. Det kan også være en gave, der giver mulighed for at komme ud i naturen som f.eks. en tur på en sejlbåd eller en overnatning i et hyggeligt sommerhus. Oplevelser er en god gave at give, fordi den giver mulighed for at skabe nogle gode minder sammen.

3. En gave til krop og sjæl

Når en person har alt, er det svært at finde på en god gave, fordi de ofte ikke ønsker sig noget. Men man kan altid give en gave, der er god for både det ydre og det indre. Det kan f.eks. være et gavekort til en lækker manicure eller massage, der gør personen glad og afslappet. Det kan også være et gavekort til et yogaophold eller en spirituel healing, hvis personen er til det.

4. En gave, der gør noget godt

Den mere udadvendte person vil sandsynligvis blive glade for en gave, der gør noget godt. Det kan f.eks. være en gave, hvor man hjælper et barn i nød eller en gave, hvor man donerer penge til en god sag. Hvis personen er lidt mere praktisk anlagt, kan man også give en gave, der gør noget godt. Det kan for eksempel være en rosenbusk i haven eller et sæt bæredygtige redskaber til køkkenet.

5. Gavekort er det sikre valg

Hvis man slet ikke kan finde på en gave, der passer til personen, er et gavekort altid et sikkert valg. Det kan f.eks. være et gavekort til en tur i biografen eller et gavekort til personens yndlingsbutik. Gavekort er et sikkert valg, fordi det giver personen mulighed for at vælge en gave, som vedkommende kan lide.