15 1 0 4000 1 https://byoasen.dk 300 true

Jumanji Spilleautomat

Vi har nævnt en del af NetEnts nye automater, da de generelt er meget imponerende og inddrager masser af nytænkning. Men det betyder ikke, at nogle af deres mere klassiske spil helt skal glemmes. Jumanji, som er en spilleautomat der kom på markedet for godt 2,5 år siden, er fortsat en enormt populær automat, som fortjener at blive nævnt sammen med alle 2020-spillene.

Jumanji Spilleautomat

Jumanji er en spilleautomat, der er ret volatil: Den har 5 hjul og hele 36 paylines. Automaten er inspireret af Jumanji-filmen fra 1995, som blandt andet handler om magi og eventyr. Du kan få samme fornemmelse, når du sætter dig bag skærmen og skal til at spille på denne slot. Det er kanon underholdende, for det er et af de første spil, der kombinerer karakteristikker fra klassiske spilleautomater med karakteristikker fra brætspil. Samlet kan du altså forvente dig en ret actionpræget oplevelse, når du begynder at spille Jumanji!

Du sætter din indsats på forhånd, og derefter er du klar til at lade automaten rulle. Spillet er underholdende, da NetEnt har gjort meget ud af det: Der er hele 10 ekstra funktioner, som er med til at skabe varians, øge gevinstmulighederne og give en forbedret oplevelse. Blandt disse features har vi Sticky Vines, Monsoon Wilds, Monkey Mayhem og Board Game, som du hurtigt vil blive bekendt med. Jumanji er en automat, som man nemt kan fordybe sig i. Hvis du leder efter en automat, som bærer præg af det klassiske, men som også har mange ekstra funktioner til at bidrage til underholdningen, så er det værd at prøve Jumanji. Du kommer ikke til at fortryde det, for i øjeblikket er det en af de mest benyttede automater. Du finder Jumanji-automaten hos flere af de danske casinoer, men du kan også spille på den for sjov. Det giver NetEnt selv mulighed for på deres egen hjemmeside, så det er en udmærket måde at se, om det er noget for dig.

Asgardian Stones
Previous Post
Asgardian Stones Spilleautomat
Jack and the Beanstalk
Next Post
Jack and the Beanstalk Spilleautomat fra NetEnt