15 1 0 4000 1 https://byoasen.dk 300 true

Jack and the Beanstalk Spilleautomat fra NetEnt

Jack and the Beanstalk er en spilleautomat fra NetEnt, som har fundet sin inspiration i det gamle eventyr, Hans og Bønnestagen. Derfor er det også en meget eventyrlig video slot, som er rigtig sjov at spille. Det kan både gøres for rigtige penge hos casinoerne, men du kan faktisk også spille på automaten gratis mange steder på nettet.

Jack and the Beanstalk

Spillet er ganske flot udviklet, og temaet er tydeligt fra start. Symbolerne tager udgangspunkt i eventyret. Således er scatter-symbolet en skattekiste, mens logoet er spillets wild card. Der er 20 paylines i alt. Det er når 5 symboler, som forestiller Jack/Hans, står ved siden af hinanden at du vinder jackpotten. Jackpotten svarer til 1.000 coins. Til sammenligning skal indskuddet ligge mellem 0,01 og 0,5 og repræsentere en værdi, som du ønsker at satse. Derfor er det altså en automat, hvor du sagtens kan vinde mange penge, hvis bare du er heldig!

De specielle features i Jack and the Beanstalk automaten er altså Wild, Scatter og Free Spins. For at få ekstra spins uden indskud, skal du samle tre eller flere Scatters. Det vil give dig 10 spins, hvor du således ikke behøver at satse selv. Hvis du igen får tre Scatters under et af disse spins, vil du derefter blive belønnet med yderligere fem.

Trods mange paylines er Jack and the Beanstalk et relativt simpelt spil. De første par minutter skal selvfølgelig gå med lidt tilvænning, og derfor anbefaler vi også, at du spiller gratis for fiktive penge til at starte med. Dernæst kan du gå videre til at spille for rigtige penge og satser efter den store eventyrgevinst. Jack and the Beanstalk – eller Hans og Bønnestagen som eventyret hedder på dansk – er et rigtigt sjovt spil. Automaten egner sig godt til begyndere. Men på grund af den gode tilbagebetalingsprocent (96%) og muligheden for at hente en jackpot, er det også en video slot, som erfarne spillere sagtens kan give sig i kast med.

Jumanji
Previous Post
Jumanji Spilleautomat
Gonzo’s Quest
Next Post
Gonzo’s Quest Spilleautomat fra NetEnt