15 1 0 4000 1 https://byoasen.dk 300 true

Dead or Alive II Spilleautomat

En anden spilleautomat fra NetEnt, som er forholdsvis ny, er Dead or Alive II. Det er en opgradering over det første Dead or Alive spil, som allerede var enormt populært.

Dead or Alive 2

Spillet har 5 hjul og 9 paylines. Det er forholdsvis simpelt, hvilket måske forklarer, hvorfor så mange spillere er vilde med det. Temaet relaterer sig naturligvis til det vilde vesten, og du bliver taget tilbage til det tidlige 19. århundrede, hvor der i den grad skete ting og sager i Amerikas sydvestlige stater. Symbolerne i Dead or Alive II fra NetEnt er inspirerede af ting og sager fra perioden. Blandt andet pistoler, whiskyflasker, sherriff stjerner, kort og meget andet. Det er din opgave at jagte de mest eftersøgte banditter, så du kan hente en stor præmie i spillet – en rigtig god baggrundshistorie.

Derudover er der mange interessante features. Heriblandt Scatters, Wilds, Sticky Wilds og flere typer af gratis spins, som kaldes for Old Saloon, Noon Saloon og Train Heist. De giver dig forskellige muligheder i automaten og kan aktiveres under visse scenarier. Wilds er en af de mest spændende, da alle karakterer i spillet kan blive Wilds og udskifte et andet symbol, hvilket er hele formålet.

Tilbagebetalingsprocenten nærmer sig 97%, så præcis som med mange andre NetEnt spil er det altså en automat, hvor dine vindermuligheder bestemt er til stede. Spillet har dog en ekstrem varians, hvilket både kan være positivt, hvis du gerne vil spille lidt risikabelt, men det kan også tælle ned, da resultaterne kan være lidt ubalancerede. Der kan indimellem være langt imellem gevinsterne, men omvendt er de som regel også store, når de kommer.

Dead or Alive II er på alle måder en god opgradering af en spilleautomat, der i forvejen var succesfuld og underholdende. Spillet bør være en af dine førsteprioriteter, hvis du leder efter en ny automat at prøve kræfter med!

Berryburst
Next Post
Berryburst Spilleautomat