15 1 0 4000 1 https://byoasen.dk 300 true

Berryburst Spilleautomat

Berryburst er et klassisk frugtspil, men med moderne grafik og med en rigtig god brugeroplevelse. Automaten er forholdsvis simpel, for det handler om at samle de rette symboler, som består af frugter og bær. Der er 5 hjul og ingen paylines, så det er nemt at få et overblik over det essentielle. Når det er sagt, er der stadig funktioner der får Berryburst til at skille sig ud.

Berryburst

Spillet egner sig især til begyndere. Men alle spillere som ønsker lidt underholdning og lidt sus i maven kan selvfølgelig nyde Berryburst automaten.

Når du sætter automaten i gang, begynder hjulene at rulle. Rammer du rigtigt er der gevinst – og Berryburst er et spil, hvor der er en cluster feature. Det betyder altså, at symbolerne sætter sig sammen når de horisontalt eller vertikalt er ved hinanden. De 2 Wild symboler, som kan komme på banen, kan få stor indflydelse. De kan dukke op overalt (og hvor som helst) for at erstatte et andet symbol. Så selvom der et simpelt spil, er der stadig et par twists, og det er med til at gøre det interessant.

Berryburst er et spil, som mange spillere ønsker at fortsætte med, når først de kommer i gang. Det er underholdende i sig selv – noget, som især skyldes den gode grafik. Men der er også det element, da Berryburst tilbyder gode gevinster. Tilbagebetalingen er teoretisk ret høj, og da jackpotten går op til x5000, er der pludselig rigtigt fine chancer for at hente profit på dit indskud. Desuden er det både muligt at satse småt (få kroner) og nogenlunde stort (et par hundrede kroner) hos de online casinoer, der stiller Berryburst til rådighed.

Dead or Alive 2
Previous Post
Dead or Alive II Spilleautomat
Grand Spinn
Next Post
Grand Spinn Superslot