15 1 0 4000 1 https://byoasen.dk 300 true

Asgardian Stones Spilleautomat

Asgardian Stones er et andet relativt nyt spil fra NetEnt. Denne automat deler dog vandene en smule: Nogle spillere er vilde med Asgardian Stones, mens andre kritiserer den. Blandt danske spillere er denne slot dog mere populær, end den er i udlandet. Det skyldes måske det interessante vikingetema. Asgardian Stones er inspireret af nordisk mytologi: Spillet foregår i Asgård, symbolerne relaterer sig til mytologien, og automaten inddrager karakterer som Odin, Thor og Loke.

Asgardian Stones

Grafisk er spillet imponerende, men lad os desuden tale lidt om funktionerne. Der er 5 hjul og 20 paylines, hvilket er med til at gøre automaten ret underholdende. Møntværdierne og indsatsen sættes inden hvert spin – du bør selvfølgelig spille for et beløb, du er komfortabel med. Hvis du vil nyde oplevelsen og suset, så sæt hver enkelt spin selv. Alternativt kan du også bruge autoplay funktionen, hvis det bare skal handle om at vinde.

Der er enkelte særlige features i automaten: Eksempelvis W-rune, som er et wild-symbol, der kan erstatte alt andet end bonushjulet. Colossal Crush er en anden feature, som opstår når Colossal-symbolerne har symboler lige under dem.

Bonushjulet har kun en 3×3 opsætning og optimerer således chancerne for at ramme en bonus. Her kan du vinde op til 15 spins, hvis du er heldig. Generelt er der mange muligheder, når du spiller Asgardian Stones, så det kan sådan set både være en underholdningsautomat og en seriøs omsætningsautomat. Tilbagebetalingsprocenten ligger cirka på niveau med mange andre spil udviklet af NetEnt. Gennemsnittet er 96,31%, hvilket er rigtigt fint for en slot af denne type. Overvejer vi desuden de fine bonusfeatures, så ser det rigtigt godt ud. Asgardian Stones er perfekt til dig, der er vild med nordisk mytologi og som leder efter et casinospil, der relaterer sig til interessen!

Grand Spinn
Previous Post
Grand Spinn Superslot
Jumanji
Next Post
Jumanji Spilleautomat